Boligkøb

Kom sikkert i mål med dit boligkøb

Der er mange ting, der skal holdes styr på i forbindelse med at købe en bolig – hvad end det er hus, lejlighed eller fritidsbolig. Hvis det er første gang, du prøver det, kan det virke uoverskueligt at finde ud af, hvad du skal være særligt opmærksom på. Det er vigtigt, at hele forløbet med boligkøb er trygt for dig. Den rette boligadvokat til at kigge aftalen igennem kan være årsagen til, at du slipper for store uforudsete udgifter i fremtiden. Derfor er det en god idé at hyre en boligadvokat, der har styr på alle detaljerne og de juridiske aspekter af købsprocessen. Få en god snak med en af advokaterne fra Advokathuset Eegholm inden du går i gang med dit boligkøb, så du ikke overser noget vigtigt.

Din tryghed er vigtig for os

Advokathuset Eegholm beskytter købers interesser ved boligkøb og gør alt for, at processen går lige efter bogen. Hos Advokathuset Eegholm specialiserer vi os som boligadvokater i at give tryghed og det højeste niveau af juridisk rådgivning under dit boligkøb. Det vigtigste produkt, vi sælger vores klienter ved boligkøb, er ro i maven og tryghed hos klienten. Du bliver inddraget i alle overvejelser således, at advokaten ikke træffer vigtige beslutninger uden at have spurgt dig først. Det, mener vi, er afgørende for, at du bliver tilfreds med dit boligkøb og i sidste ende har haft en god oplevelse.

Hvad koster det at få juridisk vejledning?

Hos Advokathuset Eegholm tilbyder vi til en fast pris på kr. 7.500, inkl. moms, gennemgang og godkendelse af handlens købsaftale med bilag, skødet og refusionsopgørelsen.

Det kan vi hjælpe med i forbindelse med dit boligkøb

En boligkøbsadvokat kan modsat ejendomsmægleren hjælpe dig med rådgivning i forbindelse med:

  • Købsaftalen
  • Advokatforbehold
  • Tinglyste servitutter
  • Eventuelle restriktioner på ejendommen
  • Afdækning af tilstandsrapporten og meget mere.


Vi er specialister i alle former for boligkøb og har mange års erfaring med rådgivning i forbindelse med køb af hus, sommerhus og lejlighed. Derfor ved vi præcis hvad, der er vigtigt at holde øje med og undersøge i forbindelse med et boligkøb.

Vær på den sikre side

Boligkøb er en stor beslutning og Advokathuset Eegholm ved hvilke forhold, der er vigtige at kigge på. Vi anbefaler, at der bliver indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen i tilfælde af, at der skulle opstå problemer efter du har underskrevet aftalen. Et advokatforbehold betyder altså, at vi, som din advokat, skal godkende handlen på dine vegne – og det selvom du allerede har skrevet under. Med et advokatforhold indskrevet i købsaftalen er det muligt for dig at annullere aftalen, hvis vores advokater finder grund til ikke at godkende aftalen.

Det er bedre at gå med livrem og seler således, at du ikke ender med nogle ubehagelige overraskelser. Advokaterne står altid ved sin side og du kan til enhver tid kontakte os hvis du har brug for rådgivning eller andet i forbindelse med købet.

Advokatforbeholdet til købsaftalen formuleres på følgende måde:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at handlen i dens helhed godkendes af advokat Jeppe Hammer / advokat René Knudsen, Advokathuset Eegholm. Godkendelsen skal meddeles til sælgers ejendomsmægler senest kl. 16.00 6 hverdage efter, begge parter har underskrevet købsaftalen. Er godkendelse ikke modtaget inden fristens udløb, anses handlen for bortfaldet i sin helhed, uden nogen part skal betale et beløb til den anden.“