Jeppe Hammer

Advokat, Partner

Jeppe Hammer er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet med speciale i skatte- og afgiftsstrafferet i maj, 2016. Han er efterhånden et kendt ansigt hos klienter ved Advokathuset Eegholm, hvor han i første omgang tiltrådte som studentermedhjælper helt tilbage i sommeren 2015.

Efter afslutningen af sit studie overgik Jeppe Hammer til en stilling som advokatfuldmægtig fra 1. september 2016. Ved udgangen af august 2019 færdiggjorde han sin fuldmægtigtid hos os. Han tiltrådte øjeblikkeligt herefter i sin nuværende stilling som advokat hos Advokathuset Eegholm og blev i den forbindelse også indlemmet i partnerkredsen.

Jeppe Hammer har en stor både faglig og personlig interesse i flere forskellige juridiske sagsområder. Hos Advokathuset Eegholm har han særligt specialiseret sig indenfor sager af privatretlig karakter. Han har allerede opbygget flere års erfaring med at bistå i bl.a. ansættelsesretlige tvister, boligkøb, udarbejdelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter samt i lejeretlige sager, herunder også førelse af sager ved Huslejenævnet for både lejere og udlejere. Han forestår også den overordnede administration af flere lejemål gennem Advokathuset Eegholm.

Jeppe Hammer har stor erfaring med førelse af retssager indenfor adskillige juridiske sagsområder, og han er egnet til at modtage beskikkelse som både forsvars- og bistandsadvokat i straffesager.

Jeppe Hammer er bosat i Lind, Herning, med sin kæreste og to børn og derfor særdeles kendt i lokalområdet. Han er desuden født og opvokset i Vildbjerg – små 20 km fra Herning by – og han boede i Herning i perioden op til, han flyttede til Aarhus for at studere.

Jeppe Hammer har herudover, siden han påbegyndte sin fuldmægtigtid ved Advokathuset Eegholm, været en aktiv del af det lokale foreningsliv.

Advokathuset EEgholm Jeppe