Boligkøb – Hvorfor bruge advokat?

Boligkøb – Hvorfor bruge advokat?

Boligkøb er for de fleste af os den største og vigtigste økonomiske beslutning, vi tager i løbet af vores liv. Hos Advokathuset Eegholm mener vi, at det ved store beslutninger af den type er bedre at gå med livrem og seler således, at du så vidt muligt sikres mod ubehagelige overraskelser. Vi står derfor ved sin side, hvis du ønsker det, og du kan til enhver tid kontakte os hvis du har brug for rådgivning eller andet i forbindelse med købet.

Advokatrådgivning under boligkøbet

Vælg din advokat med omhu. Vigtige parametre er, at du føler den rette kemi, tryghed og tillid hos advokaten, da advokathvervet først og fremmest er et tillidshverv. En boligkøbsadvokat hjælper dig med rådgivning om indholdet af handlens dokumenter, herunder bl.a. købsaftalen, tinglyste servitutter, eventuelle restriktioner på ejendommen, afdækning af tilstandsrapporten og meget mere.

Vi er specialister i alle former for boligkøb og har mange års erfaring med rådgivning i forbindelse med køb af hus, sommerhus og lejlighed. Vi har også stor erfaring med at rådgive om nybyg og køb af kolonihave. Derfor ved vi præcis hvad, der er vigtigt at holde øje med og undersøge i forbindelse med et boligkøb.

Som advokat beskytter vi udelukkende dine interesser som køber, og vi gør alt for, at processen går lige efter bogen. Hos Advokathuset Eegholm specialiserer vi os som boligadvokater i at give tryghed og det højeste niveau af juridisk rådgivning. Det vigtigste produkt, vi sælger ved boligkøb, er ro i maven og tryghed.

Du bliver inddraget i alle overvejelser således, at vi ikke træffer vigtige beslutninger uden at have spurgt dig først. Det, mener vi, er afgørende for, at du bliver tilfreds med dit boligkøb og i sidste ende har haft en god oplevelse.

Advokatforbeholdet

Det er afgørende, at du sørger for, der indgår et advokatforbehold i købsaftalen, hvis du ønsker advokatbistand under købet. Et advokatforbehold betyder, at vi, som din advokat, skal godkende handlen på dine vegne – og det selvom du allerede har skrevet under. Med et advokatforhold indskrevet i købsaftalen er det muligt kvit og frit at annullere handlen i sin helhed, hvis vi finder grund til ikke at godkende aftalen.

Advokatforbeholdet til købsaftalen kan formuleres på følgende måde:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at handlen i dens helhed godkendes af advokat Jeppe Hammer / advokat René Knudsen, Advokathuset Eegholm. Godkendelsen skal meddeles til sælgers ejendomsmægler senest kl. 16.00 6 hverdage efter, begge parter har underskrevet købsaftalen. Er godkendelse ikke modtaget inden fristens udløb, anses handlen for bortfaldet i sin helhed, uden nogen part skal betale et beløb til den anden.“

Hvad koster det at få juridisk vejledning?

Advokathuset Eegholm tilbyder til gennemgang og godkendelse af handlens købsaftale med bilag, skødet og refusionsopgørelsen en fast pris på kr. 7.500, inkl. moms.