Familieret 

Hos Advokathuset Eegholms erfarne familieadvokater kan du hente hjælp og rådgivning inden for alle de juridiske forhold, der handler om ægteskab og børn.

Vores rådgivning og ekspedition inden for familieretten omfatter følgende emner:

  • Ægtepagt
  • Separation og skilsmisse
  • Bodeling ved skilsmisse
  • Forældremyndighed

Ægtepagt

Det er langt fra alle ægtepar, der har brug for en ægtepagt. Men i nogle tilfælde er der omstændigheder, der gør det fornuftigt at lave en særlig aftale for, hvordan fx parternes pension eller særligt definerede midler eller værdier skal deles i tilfælde af en skilsmisse.

Hos Advokathuset Eegholm får I grundig rådgivning og en faglig vurdering af, om I overhovedet bør få lavet en ægtepagt.

Separation og skilsmisse

Hvert år vælger omkring 15.000 ægtepar i Danmark at gå hver til sit og blive separeret og i de fleste tilfælde efterfølgende skilt. Og desværre er der langt imellem solstrålehistorierne om ”den lykkelige skilsmisse”.

Enhver skilsmisse starter i Statsforvaltningen (den instans, der tidligere hed Statsamtet). Kan du og din ægtefælle ikke blive enige om vilkårene for skilsmissen, fx i forhold til forældremyndighed eller deling af jeres ejendele (bodeling), kan det være nødvendigt at hente råd og bistand hos en erfaren familieadvokat.

Advokathuset Eegholm vejleder dig bl.a. om, hvordan du bedst gavner din sag, og vi hjælper med at få relevante oplysninger frem. Det kan afhængigt af situationen være fra sagkyndige, psykologer mv.

I øvrigt er det vigtigt at understrege, at vi hos Advokathuset Eegholm stræber efter at slukke ilden frem for at puste yderligere til den. I vores verden handler det nemlig ikke om at ende med en taber og en vinder i en skilsmissesag.  Men om to mennesker (plus eventuelle børn), der kommer bedst muligt videre med hver deres liv.